Продукти

Галерия

СИ ДИ ЕМ СИ ДИ ЕМ СИ ДИ ЕМ






Сподели във Facebook





СИ ДИ ЕМ

ул. Отец Паисий 57
Гурково,
България
25.7953904
42.6572754
UserLikes
Име: СИ ДИ ЕМ
Адрес: Гурково, ул. Отец Паисий 57
Телефони: text to image
Уеб сайт: http://www.cdmbg.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Производство на сувенири
Дейност:

Производство на декоративни свещи, рекламни сувенири, картички, бижута и др. Графичен дизайн.

Ключови думи: си ди ем, производство, ароматни свещи, сувенири, сватбени подаръци

За нас

СИ ДИ ЕМ ако Вие сте подвластни на магията на свещите. Ако търсите топлина и романтика, цветно настроение или нежен аромат, който да освежи дома Ви. Ако сте собственик на магазин и искате да разнообразите предлаганите от Вас свещи, сувенири и подаръци, както и да предложите нещо по-различно от Вашите конкуренти в бизнеса.

Това място е Вас ако имате любими на сърцето Ви хора и искате ги зарадвате със специален подарък - Ваш портрет, гравиран върху дърво, детелинка с калинка за късмет, красива свещ с вградено в нея Вашето послание, бижу или аксесоар за бюро, направени и надписани специално.

Ако Вие сте бъдеща булка или младоженец и търсите оригинални и красиви подаръчета за гостите на Вашата сватбата, при нас можете да поръчате подаръчета гравирани с Вашия портрет, свещи с Вашия монограм, подаръци с Вашите благодарности и благопожелания.

Това място е за Вас и ако сте мениджър на фирма и искате да впечатлите клиентите, партньорите или служителите си с подаръци, направени съобразно Вашите изисквания и съобразени с Вашите идеи.

При нас възможностите за избор са почти неограничени, защото всичко се произвежда на място в желаните от Вас цветове, форми, аромати и размери, с желаните от Вас надписи, символи, логота и текст. И само след Вашето одобрение, като можете да променяте и подобрявате подаръците си, докато получите резултат, който напълно отговаря на Вашите изисквания. Всичко става бързо, качествено и на много добри цени.

Обадете ни се и ще направим всичко възможно да останете доволни!
 
Открийте ни в Google+